Žampiony s tvarůžky na topince

Žampiony s tvarůžky na topince

27.11.2019
Suroviny:
250 g žampionu, 100 g tvarůžek, malá červená paprika
menší cibule, 1-2 stroužky česneku, 1/2 lžičky červené papriky
máslo nebo olej, mletý kmín, sůl (opatrně), pepř, špetka chilli
teplé topinky potřené česnekem

Postup:
Na másle zpěníme drobně nakrájenou cibuli s česnekem. Přidáme na kousky nakrájené žampiony, papriku a kmín. Restujeme a mícháme až do odpaření tekutiny. Paprika by měla zůstat na skus.
Když se tekutina odpaří a směs zůstane krémovitá, přidáme mletou papriku, nakrájené tvarůžky a pepř. Mícháme do rozpuštění. Dochutíme chilli a solí opatrně. Podáváme teplé, dokud je směs vláčná na připravených topinkách.
Poznámka
Je to rychlé a dobré. Pokud směs ztuhne, stačí lehce nahřát



Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Brambory pečené s cibulí a žampiony

Nekynutý makový závin

Zamilujte se do levandule