Trhané maso a pita chléb

Trhané maso a pita chléb


27.4.2020
Suroviny:
Pita chléb:
  • 500g hl. mouky
  • 1/2kostky droždí
  • cca 1/4l vody
  • lžička soli
  • trochu cukru
cca 2 lžíce olivového oleje
Uděláme si kvásek, vypracuji těsto v robotu cca 8 az 10 min., nechám vykynout, udělám bochánky, rozválím a nechám dokynout. Vložím do rozpálené trouby na rozpálený plech a peču cca 5 min. jinak jsou pak tvrdé.

Trhané maso :
Naložit kus masa (sůl, pepř, paprika, kmín, česnek, hrubozrna hořčice,chilli) nechat přes noc v lednici odležet. Péct na 130°C 4 hodiny, podlit vodou, přidala jsem do marinády ústřicovou omáčku, hodinu před koncem pečení jsem přidala cibuli na kolečka. .

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Brambory pečené s cibulí a žampiony

Nekynutý makový závin

Zamilujte se do levandule