Trhané maso a pita chléb
Trhané maso a pita chléb
27.4.2020
Suroviny:
Pita chléb:
- 500g hl. mouky
- 1/2kostky droždí
- cca 1/4l vody
- lžička soli
- trochu cukru
cca 2 lžíce olivového oleje
Uděláme si kvásek, vypracuji těsto v robotu cca 8 az 10 min., nechám vykynout, udělám bochánky, rozválím a nechám dokynout. Vložím do rozpálené trouby na rozpálený plech a peču cca 5 min. jinak jsou pak tvrdé.
Trhané maso :
Naložit kus masa (sůl, pepř, paprika, kmín, česnek, hrubozrna hořčice,chilli) nechat přes noc v lednici odležet. Péct na 130°C 4 hodiny, podlit vodou, přidala jsem do marinády ústřicovou omáčku, hodinu před koncem pečení jsem přidala cibuli na kolečka. .
Komentáře
Okomentovat