Palačinky z Lučiny

Palačinky z Lučiny


29.5.2020
Suroviny:
  • 120 g Lučiny (nebo žervé, plnotučného tvarohu)
  • 4 vejce
  • špetka soli
  • 1 vanilkový cukr nebo skořicový cukr (nemusí být)
  • máslo
Postup:
  1. Smíchejte v misce pomocí metličky Lučinu a vejce, důkladně prošlehejte a nechte tak deset minut odstát.
  2. Na pánvi s troškou másla smažte palačinky, těsto je řídké, je lepší je dělat menší, aby se lépe obracely.
  3. Naplnit můžete čímkoliv, pokud nepřidáte cukr, dají se použít i jako příloha ke slanému jídlu.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Brambory pečené s cibulí a žampiony

Nekynutý makový závin

Zamilujte se do levandule