Zapečené gnochi se zelím kyselím

Zapečené gnochi se zelím kyselím


29.5.2020
Suroviny:
  • 500 g gnocchi
  • 500 g kysaného zelí
  • 150 g uzeniny (na kostičky)
  • 150 ml smetany
  • 1 cibule
  • 2 řapíky celeru
  • olej nebo sádlo
  • sůl
  • pepř
  • špetka cukru
Postup:
Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli. Přihodíme uzeninu, opečeme a přisypeme zelí a nakrájený celer. Chvíli opékáme a dochutíme. Nakonec promícháme s nevařenými noky a předěláme do zapékací misky. Zalijeme smetanou a zapékáme do zlaté barvy a do křupava.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Brambory pečené s cibulí a žampiony

Nekynutý makový závin

Zamilujte se do levandule