Kuřecí maso na houbách a tymiánu

 Kuřecí maso na houbách a tymiánu

Suroviny:

  • 400 g kuřecího masa
  • 100 g anglické slaniny
  • 1 cibule
  • sůl, pepř
  • 1 lžíce worcesteru
  • 1 lžíce sojové omáčky
  • čerstvý tymián
  • lžička másla
  • 2 hrsti sušených hub předem namočených
  • 150 ml kuřecího vývaru
  • 100 ml smetany 33%
Postup:

Na pánvi rozškvaříme nakrájenou slaninu, přidáme nakrájenou cibuli a orestujeme.. Přidáme kousek másla, nakrájené maso, osolíme a opepříme a restujeme. Přidáme houby, tymián, sojovou omáčku, worcester a vývar. Podusíme a přidáme smetanu, omáčku necháme zredukovat.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Brambory pečené s cibulí a žampiony

Nekynutý makový závin

Zamilujte se do levandule